Jahodová čokoláda Callebaut poleva
Kód: 1575/0-2Detailní popis produktu
Jahodová belgická čokoláda Callebaut na fondue a do čokoládové fontány. Tuto čokoládu Callebaut je možné použít také na přípravu čokoládové mousse, do krémů, polev, ozdobení zmrzlinových pohárů nebo tvorbu pestrobarevných ozdob.
Barevné a ochucené čokolády Callebaut jsou obohaceny různými příchutěmi a barvami. Pro čokoládové fondue je můžete použít tak jak jsou, ale do čokoládové fontány je nutné tyto čokolády naředit s kakaovým máslem nebo rostliným olejem. Vhodné kakaové máslo můžete zakoupit v našem e-shopu v kategorii příslušenství zde.
Výrobce: Callebaut
Země původu: Belgie
Složení: cukr, kakaové máslo 30 %, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sojový lecitin, aroma, barvivo: E120, přírodní vanilkové aroma.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2374 kJ (568 kcal); tuky 36 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 55 g (z toho cukry 55 g); bílkoviny 6,1 g; sůl 0,23 g.
Skladovat při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.